vineri, 24 februarie 2012

Colonul sanatatea celorlalte organe!


Un colon intoxicat, disfunctional, poate sta la originea ficatului obosit, durerilor articulare, psoriazisului, eczemelor sau migrenelor. Intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, si si asupra exteriorului. Pielea iritata, lipsita de elasticitate sau parul casant, fara stralucire sunt efectul unui colon bolnav.

In organism exista legaturi clare intre organe si parti ale corpului, de aceea o afectiune la nivelul uneia poate sa provoace dureri in alta parte.
Acumularea de toxine in colon determina afectiuni la distanta. De aceea, iritarea unei regiuni din colon, din cauza acumularii de toxine, se poate asocia cu simptome in alta parte a corpului. In acest fel, se explica legatura dintre colon si ficatul obosit, durerile articulare, psoriazis sau migrene.

Este gresit sa tratam aceste simptome, fara a lua in consideratie colonul. Tratarea oboselii, migrenelor, durerilor articulare doar simptomatic nu face altceva decat sa lase cauza nerezolvata. Atata vreme cat colonul ramane netratat, atata timp cat toxinele stagneaza acolo, simptomele, respectiv durerile articulare, migrenele, oboseala, vor persista sau vor reveni.

O cura de detoxifiere a colonului poate rezolva oboseala ficatului, poate contribui la calmarea durerilor articulare, la vindecarea psoriazisului si eczemelor, la disparitia migrenelor. Aceasi cura de detoxifiere poate contribui la recapatarea elasticitatii pielii, stralucirii parului si fermitatii unghiilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu