joi, 29 martie 2012

Ceaiuri care ard grasimile

O dieta alimentara si un program de exercitii riguros te vor ajuta in mod sigur sa scapi de kilogramele nedorite, insa daca iti doresti ca rezultatele sa fie si mai puternice, foloseste-te de puterile ceaiurilor. Multe tipuri de ceaiuri actioneaza impotriva grasimilor, iar daca sunt consumate in cantitatile corecte, pot de de folos in orice cura de slabire .

 
Iata cateva dintre cele mai bune ceaiuri atunci cand vrei sa slabesti:


Ceaiul verde


Ceaiul verde, pe langa zecile de proprietati curative , ajuta la digerarea grasimilor din alimente. Astfel, baut la finalul fiecarei mese, ceaiul verde va stimula metabolismul intr-un mod foarte rapid. Se adauga o lingurita de planta uscata la o cana de apa fierbinte, se acopera si se lasa asa in jur de 10 minute. Ceaiul verde se bea neindulcit sau cu putina miere de albine.

Ceaiul negru


Ceaiul negru nu doar ca poate inlocui cu succes cafeaua, dar ajuta si stomacul sa functioneze mai bine si sa digere alimentele mai usor. Acesta este recomandat cu putina zeama de lamaie, mai ales in zilele in care mananci foarte mult si destul de variat.  Se infuzeaza timp de 10 minute o lingurita de planta uscata intr-o cana cu apa si se serveste dupa masa. Atentie! Nu se beau mai mult de doua cani cu ceai negru intr-o zi.


Ceaiul de urzica


Desi este un produs bogat in vitamine si calciu, ceaiul de urzica ajuta foarte mult in curele de slabire. Daca se consuma aproximativ un litru de ceai, zilnic, se pot pierde pana la 5 kilograme intr-o luna in conditiile in care se tine si o cura de slabire.


Ceaiul de dud


Ceaiul din frunze de dud, consumat dupa fiecare masa, stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la digerarea rapida a alimentelor. Intr-o cana cu apa fierbinte se adauga o lingurita de frunze uscate de dud si se lasa 10 minute la infuzat. Este recomandat sa se bea fara zahar, insa pentru a da o aroma mai placuta ceaiului, se poate adauga putina miere de albine.


Ceaiul de nuc


Ceaiul de frunze de nuc are o cantitate considerabila de vitamina C, minerale si calciu. Se infuzeaza o lingurita de planta uscata intr-o cana cu apa fierbinte. Este foarte important sa nu se depaseasca limita de 4 cani de ceai pe zi deoarece in cantitati mai mari acesta poate deveni toxic pentru organism.


Ceaiul de coada soricelului


In cazul in care esti foarte pofticioasa si nu te poti abtine de la anumite alimente, ceaiul de coada soricelulu este cel mai bun aliat al tau. Acesta este cel mai natural mod prin care poti scade pofta de mancare . Se pot bea pana la 3 cani de ceai pe zi, inainte de fiecare masa.


Ceaiul de menta


Ceaiul de menta are puterea de a regla problemele stomacului si, in acelasi timp, de a taia pofta de mancare. De asemenea, baut dupa fiecare masa, ceaiul de menta, cu o felie subtire de lamaie, ajuta la digerarea mai usoara a alimentelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu